Home Service

Het Alumat Zeeman team is u graag van dienst

U zo goed mogelijk van dienst zijn. Dáár staan we om bekend, bij Alumat Zeeman. En dat betekent: meedenken over al uw logistieke vragen, al het papierwerk vooraf perfect in orde maken, de juiste (export-)verpakking voor een optimale bescherming van uw producten en vooral zorgen dat uw bestelling op de juiste plek en de juiste tijd aankomt. Ook is het mogelijk kleine orders op te halen in ons magazijn in Maasdijk.

Uw order op de juiste tijd en plaats bezorgd door Alumat Zeeman

Wilt u uw kassenbouwonderdelen, ventilatiesystemen of scherminstallaties laten bezorgen? Dat is geen probleem voor Alumat Zeeman. We hebben een eigen wekelijkse bezorgdienst voor de regio’s Westland en Lansingerland. De bezorgdagen zijn elke dinsdag en vrijdag.

Onze bezorgkosten

U betaalt geen bezorgkosten als het afleveradres in de regio’s Westland of Lansingerland is en de ordergrootte minimaal € 250,- exclusief btw bedraagt.

Gewicht Bezorgkosten
Tot 15 kg € 10,- exclusief btw
Tussen 15 en 50 kg € 20,- exclusief btw
> 50 kg, palletformaat, lang materiaal etc. € 35,- exclusief btw
Order van € 250,- exclusief btw of meer Gratis

Bezorgen buiten de regio

Is het afleveradres buiten de regio Westland of Lansingerland? Of wilt u graag op een andere dag uw order geleverd hebben? Ook dan zijn we u graag van dienst. De bezorgkosten hangen samen met het gewicht van uw order. Neem contact op, dan overleggen we over een passend alternatief.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ons team helpt u graag bij het verzenden van uw materialen.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.