Home Scherminstallaties tuinbouw

Optimaal klimaat voor een efficiënte teelt

Klimaatschermsystemen zijn in de kas van groot belang voor het creëren van de juiste teeltomstandigheden voor het gewas. Met een scherminstallatie van Alumat Zeeman kunt u het kasklimaat optimaal beïnvloeden. Of het nu gaat om het vermijden van te veel zonlicht ter bescherming van het gewas of het hermetisch afsluiten voor besparing van energiekosten, het compleet verduisteren van het gewas of het beperken van de lichtuitstoot.

Alumat Zeeman ontwikkelt en produceert uiteenlopende onderdelen en systemen voor uw scherminstallatie. We zijn bekend met alle typen scherminstallaties: draadscherm, trekduwscherm of rolgevelscherm.

Breed assortiment

Alumat Zeeman is de vertrouwde producent van een breed assortiment onderdelen voor schermsystemen, geschikt voor alle bestaande kastypen. Qua aandrijving werken we met gerenommeerde merken zoals Ridder, De Gier en Lock. Ook kunt u bij Alumat Zeeman terecht voor schermdoeken van bekende merken zoals Ludvig Svensson, Phormium en Ridder.

Naast het leveren van scherminstallaties helpen we u ook graag aan totaaloplossingen voor ventilatiesystemen voor de glastuinbouw en kasonderdelen. Ook hebben wij via een innovatie traject de dek scherm technologie geschikt gemaakt voor buiten teelt. Dit zijn automatische hagelnetten welke wij ontwerpen, leveren en installeren via onze dochteronderneming APS Holland. We leveren niet alleen materialen, we delen ook graag onze jarenlange kennis met u.

Bekijk onze scherminstallaties voor de glastuinbouw

Alumat Zeeman is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van scherminstallaties, zowel voor glazen kassen als voor foliekassen.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.