Home Over ons World Horti Center

Wereldwijde uitdagingen die we lokaal oppakken

Onze wereld wordt geconfronteerd met grote uitdagingen op het gebied van (voldoende en veilig) voedsel, water en energie, klimaatverandering en bevolkingsgroei. In het World Horti Center werken we samen met gespecialiseerde bedrijven, de overheid, onderwijs en onderzoeksinstellingen om oplossingen voor deze uitdagingen te vinden. Alumat Zeeman is trots om een van deze bedrijven te zijn.

Sinds 1928 heeft Alumat Zeeman zich ontwikkeld tot een bedrijf dat uiteenlopende producten en onderdelen voor de glastuinbouw ontwikkelt en produceert. Daarvoor maken we gebruik van geavanceerde industriële productieprocessen in een moderne, duurzame bedrijfslocatie. Leveren doen we wereldwijd vanuit Nederland. Waar en wanneer noodzakelijk werken we nauw samen met partijen die weer andere delen van de oplossing leveren.

Het is onze ambitie om impact te hebben op de uitdagingen waar onze wereld voor staat, met name de voedselvoorziening. Kassen die kunnen worden geconditioneerd, spelen daar een grote rol in. Daarom zijn we ook te vinden in het World Horti Center. Een toegewijd team van professionele collega’s staat klaar om oplossingen voor uw eigen uitdagingen aan te bieden.

Wilt u ons bezoeken in het World Horti Center? U vindt ons op het beursplein. Ook beschikken we over een businessruimte.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.