Home Over ons Werkgebied

Duizenden producten die wereldwijd worden toegepast

In onze hoofdvestiging op Businesspark Honderdland in Maasdijk ontwikkelen we producten en systemen voor brede toepassingen in de glastuinbouwsector. Al onze medewerkers opereren vanuit Maasdijk en zijn actief voor nationale en internationale opdrachtgevers. Wist u dat we binnen ons team maar liefst acht talen spreken om ons in ieder werelddeel verstaanbaar te kunnen maken?

100% Hollands product

Bij Alumat Zeeman vinden we – net als onze klanten – zaken als kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en een goede prijs vanzelfsprekend. Om die combinatie van kenmerken te kunnen garanderen kiezen we ervoor de productie volledig in eigen huis te houden. Die keuze heeft ertoe geleid dat we al sinds 1928 een 100% Hollands product leveren. In een tijd waarin steeds meer producten ver weg worden gemaakt, is dat iets om trots op te zijn.

Materialen kopen we in bij gerenommeerde leveranciers. Daarbij zoeken we uiteraard naar de beste kwaliteit voor de gunstigste prijs. Ons staal komt uit vooraanstaande Europese staal producerende landen zoals Duitsland, Italië, Groot-Brittannië en Nederland.

Door grote partijen in te kopen kunnen we goede prijsafspraken maken met onze leveranciers. Een gebalanceerd voorraadsysteem zorgt ervoor dat we over voldoende materiaal beschikken om onze voorraad op peil te houden en snel maatwerkorders kunnen verwerken.

Unable to locate map with id: 1

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.