Home Over ons Partners

Samenwerken met toonaangevende partners

Als familiebedrijf zijn we gewend te ondernemen voor de toekomst. Dat doen we niet alleen, dat doen we in nauwe samenwerking met onze klanten en partners. In de keuze voor samenwerkingspartners zijn we kritisch. We maken bewuste keuzes om verbindingen aan te gaan met andere bedrijven. In die keus staat één ding voorop: een partner moet dezelfde doelen en toekomstvisie hebben als Alumat Zeeman.

5X BETER
Wij hebben veilige arbeidsomstandigheden hoog in het vaandel staan. 5xbeter is een organisatie die veilig en gezond werken binnen de metaalsector stimuleert. Zij maken zich sterk voor richtlijnen, oplossingen en werkwijzen. Verbetercoaches begeleiden medewerkers in veilig en gezond werken. Hierdoor houden we machines zo veilig mogelijk en de omstandigheden eromheen.
AUTODESK INVENTOR
Alumat Zeeman werkt met 3D CAD-software voor werktuigbouwkundige ontwerpen, producten en systemen. Inventor® 3D CAD-software biedt Alumat Zeeman een professionele toolset voor het maken van werktuigbouwkundige 3D-ontwerpen, documentatie en productsimulaties.
AVAG
AVAG is de branchevereniging voor de Nederlandse kassenbouwsector, waarin bedrijven samenwerken op het gebied van geïntegreerde kasconcepten, componenten en bijbehorende service. AVAG behartigt de gezamenlijke belangen van de leden en ondersteunt hen op de gebieden kwaliteit, innovatie en internationalisering.
BEROEPSONDERWIJS BEDRIJFSLEVEN
Bij Alumat Zeeman openen we onze deuren graag voor jongeren om de wereld van de techniek te laten zien op diverse afdelingen. De wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Alumat Zeeman is een erkend leerbedrijf.
GREENTECH
GreenTech is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle professionals in de tuinbouwtechnologie. De beurs richt zich op de volledige tuinbouwketen. Jaarlijks wordt de GreenTech georganiseerd in de RAI Amsterdam.
KONINKLIJKE METAALUNIE
Met meer dan 14.000 leden is de Koninklijke Metaalunie de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. De Koninklijke Metaalunie richt zich op bedrijven in de sector metaal en techniek, van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. Ook Alumat Zeeman is aangesloten bij Koninklijke Metaalunie.
NEDERLAND SCHOON
Nederland Schoon is een initiatief rond het terugdringen van zwerfafval en vervuiling. De organisatie spoort bedrijven, verenigingen en huishoudens aan om een stap te zetten naar een schoner en veiliger Nederland. Iets waar Alumat Zeeman graag aan bijdraagt. Samen met Nederland Schoon gaan we de strijd aan om het zwerfafvalprobleem op te lossen.
TNO
De Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. De missie van TNO is mensen en kennis verbinden om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.
THE SYNERGY OF GROWTH
The Synergy of Growth is een samenwerking van zes toonaangevende bedrijven in de tuinbouwsector. Jaarlijks wordt er een event georganiseerd rondom de GreenTech. Tijdens dit event ontmoeten en netwerken internationale collega's met elkaar.
WESTLAND WERELDS
WestlandWerelds is een unieke digitale wereldkaart waarop zichtbaar wordt gemaakt waar in de wereld organisaties uit Westland en omgeving actief zijn en met welke activiteiten zij een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen (“Sustainable Development Goals; SDG’s) van de Verenigde Naties.
WORLD HORTI CENTER
Onze wereld wordt geconfronteerd met grote uitdagingen op het gebied van (voldoende en veilig) voedsel, water en energie, klimaatverandering en bevolkingsgroei. In het World Horti Center werken we samen met gespecialiseerde bedrijven, de overheid, onderwijs en onderzoeksinstellingen om oplossingen voor deze uitdagingen te vinden.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.