Home Over ons Onderzoek en ontwikkeling

Onderzoek en ontwikkeling: de basis van Alumat Zeeman

Bij onderzoek en ontwikkeling (R&D) denkt u ongetwijfeld aan innovatie op het gebied van producten. Bij Alumat Zeeman is R&D echter onderdeel van de hele organisatie. We innoveren niet alleen producten continu, maar ook in systemen, diensten (online-, administratieve diensten en concepten) en bedrijfsprocessen. Ook in onze manier van samenwerken met andere partijen houden we van vernieuwing. Dat brengen we in de praktijk door co-creation.

Alumat Zeeman is zowel producent van complete systemen als fabrikant van onderdelen. Met kennis van complete systemen ontwikkelen we onderdelen, en systemen optimaliseren we weer door onze expertise op het gebied van onderdelen. Met andere woorden: we staan in voor het beste van twee werelden. Van onderdelen naar systemen en van systemen naar onderdelen.

Ons R&D-team ontwikkelt met 3D software van Autodesk Inventor®, maakt prototypes op onze 3D printer en beproeft ontwikkelingen in de eigen productieomgeving. Dagelijks is Alumat Zeeman op zoek naar noviteiten met toegevoegde waarde.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.