Home Over ons APS Holland

APS Holland beschermt uw gewas en uw opbrengst

APS Holland is opgericht door Alumat Zeeman. Dit bedrijf is opgericht in 1928 en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onderdelen en systemen voor de tuinbouw industrie.

De specifieke kennis over schermen binnen in de kas, is naar buiten in de open lucht gebracht en toegepast in de volle grond teelt van bomen en fruit. Na 4 jaar ontwikkelen en testen in de praktijk samen met onze partners, hebben we op de GreenTech 2016 in Amsterdam het Automatische Hagelnet Systeem geïntroduceerd als ons eerste automatische systeem. Met onze partners werken we continu samen om onze systemen verder te ontwikkelen.

Waar staan we voor

Wij willen producten en diensten leveren die echt van waarde zijn voor onze klanten. Het begint allemaal bij het precies begrijpen welke oplossing de klant zoekt: juist dat is waardevol voor onze klant. Wij realiseren onze oplossingen op een professionele manier. We onderhouden onze systemen om de juiste werking te verzekeren. Samen met Fruit Security Europe als onze partner, staat er een internationaal netwerk van professionele specialisten tot uw beschikking.

  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Zeer ervaren
  • Concurrerende oplossingen

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.