210304.alu-beurzen-2021

Wanneer zien we elkaar weer eens 'Live'?

Sommige dingen zijn zo vanzelfsprekend dat we ze pas missen als ze er niet meer zijn. We hebben het over de jaarlijkse tuinbouwbeurzen. Na een beursloos 2020 lijkt er ook de komende maanden helaas nog geen zicht op persoonlijk contact.

Die beursdeelnames zijn altijd een belangrijk element in onze klantrelaties en sales activiteiten. Elkaar informeel ontmoeten zonder dat er een order of een project op het spel staat is verfrissend. Om die reden zijn we een vaste deelnemer aan veel beurzen. Al vanaf de jaren vijftig – toen nog onder de naam Zeeman’s Kaskitbedrijf – deden we nationaal en internationaal van ons spreken.

Contacten leggen en relaties onderhouden

Tuinbouwbeurzen zijn bij uitstek momenten om contacten te leggen en bestaande relaties te onderhouden. In deze tijd hebben we weliswaar digitale alternatieven, zoals videobellen. Maar het voelt toch anders, zonder de gemoedelijke sfeer op een beurs. Net als u kijken wij ernaar uit om die traditie weer in ere te herstellen.

Weet u nog...

Om de herinnering aan ‘die goeie ouwe tijd’ levend te houden een foto uit 1955. U kunt het zich amper nog voorstellen, maar in die tijd werden de kitblikken nog gewoon vanuit de stand verkocht. Scheelde toch weer een heleboel transport, moet de ondernemende vorige generatie Zeeman hebben gedacht….

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.