goten-onderhoud-alumat-zeeman

Vaak vergeten, maar de moeite waard: goten onderhoud

Misschien komt het wel omdat het een kasonderdeel is dat niet echt in het zicht ligt. En misschien komt het ook wel doordat het niet ieders favoriete klus is. We hebben het over het onderhoud van de kasgoten. Vaak wordt het onderhoud nét even langer doorgeschoven dan goed is voor de kwaliteit van een heel essentieel onderdeel van de kas. Maar: Alumat Zeeman schiet te hulp!

We staan er niet elke dag bij stil. Maar die ‘eenvoudige’ goot heeft nogal wat te verduren. Brandende zon, die uiteindelijk toch een keer het materiaal aantast. Overvloedige regen, die vooral de laatste jaren ongenadig veel valt. Zware pakketten met sneeuw. Of vervuiling door herfstbladeren. Zoals elk kasonderdeel aandacht nodig heeft, is ook de goot weleens aan een onderhoudsbeurt toe. Een goede stelregel is: eenmaal in de vijf jaar smeren is essentieel.

Wat heeft u nodig?

Met de zomer in zicht is het de betere tijd om buiten aan de slag te gaan. Alumat Zeeman maakt het u makkelijk met alles wat u nodig heeft: coating van goede kwaliteit (ja, weer terug in het assortiment op veler verzoek), een smeerbol, een bokkenpoot en handschoenen. Want was het niet zo dat een goed gereedschap het halve werk is? Bestel direct het benodigde gereedschap uit voorraad. Succes op het dek!

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.