c247369f-fa14-adaa-1ccc-dfd27df15946

OPVALLENDE STIJGING AANTAL BESTELLINGEN VIA DE WEBSHOP!

Kas- en schermonderdelen verkopen via internet? Tien jaar geleden zouden we iedereen nog voor gek hebben verklaard. Maar sinds Alumat Zeeman een B2B-webshop heeft, zien we maand na maand een stijging. Hard werken voor de medewerkers achter de – letterlijke – schermen. Maar ze doen het graag, de klanttevredenheid hooghouden.

Er komt veel bij kijken om een webshop in de lucht te brengen en houden. Zeker met de aantallen waar we inmiddels over praten, enkele honderden online bestellingen per week gaan er de deur uit. Niet alleen naar Nederland en de landen om ons heen. We zien ook ‘exotische’ adresstickers op de pakketten met landennamen verder weg, zoals Mexico, China, Brazilië en de USA.

De webshop telt ruim 5.000 verschillende onderdelen. En dat worden er nog steeds meer: het webshop team zit geen dag stil om nieuwe producten aan het assortiment toe te voegen. Ook zijn ze continu opzoek naar nieuwe tuinbouwonderdelen die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor het assortiment. Mis jij iets in het assortiment van de webshop? Laat het ons weten.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.