salesteam-alumat-zeeman

NIEUWE GEZICHTEN IN HET SALESTEAM VAN ALUMAT ZEEMAN

De groei bij Alumat Zeeman is er nog lang niet uit. Hoog tijd daarom om de interne salesorganisatie verder te versterken. Die versterkingen hebben we gevonden, en wel dichtbij huis: Naaldwijker Richard Vermeer is onze nieuwe senior accountmanager, Maassluizer Derek van der Veeken gaat aan de slag als commercieel medewerker op onze binnendienst.

Met Richard Vermeer halen we een ervaren collega in huis. Hij deed die ervaring onder meer op bij Genap, dat folies produceert voor silo’s en bassins in de glastuinbouw. De laatste jaren was Richard actief als technisch adviseur bij de ‘buren’ van Stolze Installatietechniek, een paar honderd meter verderop.

Derek van der Veeken is ook bekend met het werken in een technisch bedrijf. Hij is afkomstig van Rexnord Flattop Europe, producent van onder meer interne transportinstallaties en aandrijftechniek. Hij heeft er vijftien jaar gewerkt, waarvan de laatste zeven jaar als customer service representative op de salesafdeling.

Met onze twee nieuwe collega’s kunnen we de verwachte groei weer aan. We rekenen erop dat je tijdens een van de komende beurzen in de gelegenheid bent om kennis te maken.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.