nederland-schoon-supporter

Nederland Schoon

Met trots kunnen wij zeggen dat we een supporter van schoon zijn. Bij Alumat Zeeman vinden we dat we onze omgeving en erom heen schoon moeten houden. Nederland Schoon is een initiatief dat zich met zwerfafval en vervuiling bezighoudt, deze organisatie spoort bedrijven, verenigingen en huishoudens aan om een stap te zetten naar een schoner en veiliger Nederland.

Het is een positieve prikkel voor een positief doel en daar draagt Alumat Zeeman graag aan mee. Wij hebben onder andere diverse prullenbakken staan op en rond onze werkplekken, het is bewezen dat een opvallende prullenbak helpt bij het verminderen van zwerfvuil. Daarnaast hebben we rookpalen geplaatst zodat er geen losse sigarettenpeuken meer op de grond worden gegooid.

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen afval, maar ook voor de afval van een ander. Alumat Zeeman neemt de verantwoording aan om samen met Nederland Schoon het zwerfafval probleem op te lossen.

Wilt u ook Supporter van schoon worden of wilt u meer informatie over Nederland Schoon? Op hun website vindt u veel informatie over zwerfafval zoals afbraaktijden, wat het doet met de wereld en wat je aan zwerfafval kan doen! Bekijk hier de website.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.