vacature-plaatbewerker-alumat-zeeman

HULP GEVRAAGD: KENT U IEMAND DIE ONZE NIEUWE COLLEGA KAN WORDEN?

Goede vakmensen zijn schaars. Daarom doen we een beroep op al onze relaties om eens rond te kijken in hun eigen omgeving. Ziet u iemand van wie u denkt: dat zou er één voor Alumat Zeeman kunnen zijn? Tip hem of haar dat we collega’s zoeken!

In onze moderne productiehal gaat het om drie vacatures. Zo hebben we een productiemedewerker nodig die goed is in plaatbewerking. Voor onze fiberlaser en ponsnibbelaar zijn we op zoek naar een programmeur die de machine kan bedienen. En dan is er ook een allround machine operator nodig.

Behalve prima arbeidsomstandigheden en goede arbeidsvoorwaarden heeft Alumat Zeeman nóg iets te bieden: onze link met BOAL Group. Daardoor is intern overstappen naar een andere functie eenvoudig. En met de slagkracht van BOAL als back-up zijn zaken als training en opleiding perfect en professioneel geregeld.

Check hier de vacatures van Alumat Zeeman en hier die van BOAL Group. Kent u iemand van wie u vermoedt dat hij (of zij!) weleens goed bij ons zou kunnen passen? Dan kunt u een diner bon voor twee personen verdienen!

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.