230605.alu-greentech

Greenhouse sustainability

In het streven naar een groenere toekomst speelt duurzame kassenbouw een cruciale rol. Wij, als toonaangevende leverancier van hoogwaardige kas gerelateerde systemen en toebehoren, streven naar een minimale milieu impact en duurzaamheid op lange termijn.

Duurzame projecten met een kleinere ecologische voetafdruk

Met een breed gamma van energiezuinige scherming- en intelligente ventilatiesystemen en duurzame bouwmaterialen, helpen wij kassenbouwers duurzame projecten te realiseren met een kleinere ecologische voetafdruk. Wij begrijpen dat duurzaamheid niet alleen gaat over het verminderen van de impact, maar ook over het verlengen van de levensduur van kassen.

“Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie”, zegt Maarten van Hagen, Sales Manager. “We streven ernaar onze kassenbouwpartners te voorzien van hoogwaardige producten en oplossingen waarmee ze efficiënt en duurzaam kunnen bouwen en renoveren.”

Om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden in de duurzame glastuinbouw nodigen wij geïnteresseerden uit onze stand te bezoeken tijdens GreenTech, het internationale glastuinbouwevenement. Van 13 tot en met 15 juni is ons team aanwezig op de stand van BOAL Group (#01.220) in Amsterdam Rai.

Webshop

Met een assortiment van meer dan 3.000 producten bieden wij altijd de beste oplossingen om kassen in topconditie te houden en de levensduur te verlengen. Dankzij een gebruiksvriendelijke webshop kunnen klanten eenvoudig onderdelen bestellen voor de renovatie en nieuwbouw van kassen, met korte levertijden. “Wij streven naar gemak en snelheid voor onze klanten”, zegt Maarten. “Onze webshop biedt een gemakkelijke en efficiënte manier om hoogwaardige producten te bestellen. Voor klanten die nog geen online-account hebben, staan onze collega’s tijdens GreenTech klaar om hen persoonlijk te helpen bij het aanmaken ervan.”

Ontmoet het team tijdens GreenTech 2023

GreenTech, een niet te missen evenement binnen de glastuinbouwsector, biedt een unieke kans om ons team persoonlijk te ontmoeten. Specialisten als Michael Steentjes en Gijs Solleveld staan klaar om te vertellen hoe je de meest optimale teeltomstandigheden creëert met behulp van energiezuinige scherm- en ventilatiesystemen. Ook vertellen zij u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van buis-, draad- en plaatbewerking.

Wij zetten ons samen met kassenpartners in voor een duurzame toekomst van de glastuinbouw. Dus kom langs en ontmoet ons team tijdens GreenTech en ontdek hoe wij samen met kassenbouwers werken aan baanbrekende projecten en een groenere wereld.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.