verantwoord-voedsel-produceren

Expedition Alumat Zeeman gaat ook in 2020 volle vaart vooruit

Het is alweer twee jaar terug dat we ons 90-jarig jubileum konden vieren. Bij die gelegenheid lanceerden we een ambitieus thema: Expedition Alumat Zeeman. Dat thema staat voor de doelstellingen die we ons voor 2028 hebben gesteld, als ons bedrijf een eeuw bestaat. Onderdeel van die toekomststrategie is de introductie van een nieuw digitaal platform voor onze B2B klanten.

Verantwoord voedsel produceren

Met Expedition Alumat Zeeman staan we voor de ‘ontdekkingsreis’ die de wereld moet brengen naar een verantwoorde voedselproductie. Verantwoord in de betekenis van: voedselveilig en milieuvriendelijk, met een minimaal gebruik van energie, water, bestrijdingsmiddelen en een beperking van de CO2-uitstoot.

De Nederlandse tuinbouwsector levert een grote bijdrage aan de oplossing voor deze uitdaging. Samen met onze technische sectorgenoten zijn wij een onderdeel van de oplossing: in Nederland en ver daarbuiten. Wij zijn dadelijks bezig met duurzaam ondernemen, bekijk hoe wij duurzaam ondernemen in ons DNA hebben opgenomen.

Adviseur en leverancier

Optimale productiefaciliteiten staan daarbij voorop. En dat is waar we voor Alumat Zeeman een rol weggelegd zien: die van adviseur en leverancier van uiteenlopende ventilatie- en schermsystemen en tuinbouw onderdelen. Die producten moeten dan wel makkelijk verkrijgbaar zijn. Daarom hebben we sinds de introductie van onze Expedition Alumat Zeeman niet stil gezeten. Met een nieuw e-commerce platform en webshop zetten we de volgende stap in de toekomst!

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.