201207.alu-kerst

Een terugblik en een vooruitblik

Het begon in 1928 allemaal met een blik: het kitblik, dat de basis zou leggen voor het bedrijf dat u nu kent. Bijna een eeuw later zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende ontwikkelaar, producent en toeleverancier van de internationale tuinbouw.

Dat is alleen maar mogelijk geweest dankzij het vertrouwen van opdrachtgevers, partners en personeel. En ook omdat we altijd onze blik op de toekomst zijn blijven richten.

Met die toekomstgerichte visie is er ook in 2020 veel veranderd bij Alumat Zeeman. Er kwam een B2B-webshop, die in een grote behoefte voorziet. We investeren veel in automatisering, om de (logistieke) processen in het magazijn en de productie te optimaliseren. We hebben dit jaar de nieuwe productiehallen in gebruik genomen. En met de aanschaf van energiezuinige machines zetten we verdere stappen naar een duurzame productie.

Terugblikkend en vooruitblikkend was het een veelbewogen jaar. U kunt ervan op aan dat we ook in 2021 weer voor u klaar staan. Wij wensen u een gezond en voorspoedig nieuwjaar!

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.