210304.alu-webshop

Éen jaar de B2B-Webshop

Vorig jaar lanceerden we een nieuwe B2B-webshop. Het was voor ons toen nog de vraag in hoeverre online verkopen zou gaan bijdragen aan de relatie met onze klanten. Inmiddels is die vraag overduidelijk beantwoord. Klanten weten heel goed de weg te vinden naar onze B2B-webshop.

We hadden nooit gedacht dat we in een jaar tijd meer dan 100.000 artikelen via de webshop zouden uitleveren! Heel tevreden zijn we daarom over deze uitbreiding aan onze diensten. Om het eerste online jaar gepast te vieren, hebben we een paar klanten van het eerste uur in het zonnetje gezet. Met een taart hebben we hen bedankt voor hun ‘pioniersrol’. Ondertussen is de webshop een vast onderdeel geworden van onze sales.

Top-3 artikelen

Van de ruim 100.000 artikelen die in een jaar tijd zijn besteld, is de goothaak aluminium de meest populaire samen met onze doekknijper  en de doekklem.

Waar komen de bestellingen vandaan?

Het eerste jaar mochten we veel internationale bezoekers verwelkomen in onze B2B-webshop: de 60.000 bezoekers kwamen onder andere uit Nederland, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, Duitsland, Polen, Rusland en België. En dat zijn dan alleen nog maar de bestellers: de items die worden ingekocht zijn bestemd voor projecten in een veelvoud van die landen.

Uitbreidingen

Natuurlijk staan we niet stil. Nog elke dag breiden we het online assortiment verder uit. Ook hebben we de informatie op de B2B-webshop in meer talen beschikbaar: Nederlands, Engels, Frans en Italiaans. Dit jaar streven we ernaar om onze klanten in de Spaans- en Duitstalige landen ook online in hun eigen taal te kunnen bedienen.

Organisatie achter de schermen

Nu de online activiteiten groeiende zijn, is het zaak voor Alumat Zeeman om alles achter de schermen goed geregeld te hebben. Daarvoor hebben we een compleet logistiek team gereed staan. Onze collega’s zorgen ervoor dat orders op de juiste locatie en tijd worden afgeleverd vanuit ons (uitgebreide) magazijn en productie in Maasdijk.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.