ponsnibbelaar

DUURZAME UITBREIDING BIJ ALUMAT ZEEMAN: EXTRA PONSNIBBELAAR

Korte reactietijden en voldoende capaciteit zijn belangrijk voor klanten van Alumat Zeeman. Naast de bestaande ponsnibbelmachine wordt de productie uitgebreid met een nieuwe ponsnibbelmachine met nog meer productiemogelijkheden. Tijd voor uitbreiding.

Aan de nieuwe investering van deze nieuwe CNC-gestuurde ponsnibbelmachine zit nog een mooi verhaal vast. De ponsnibbelaar zat in een van de 19.621 containers die werden vervoerd door de Algeciras HMM, het grootste containerschip ter wereld, dat onlangs de haven van Rotterdam aandeed. Het transport nam een maand in beslag, maar inmiddels levert de machine de eerste bewerkte platen op. Vooral voor de productie van lange producten (zoals schermbakken) is het een dankbare uitbreiding van onze productiecapaciteit.

Op een duurzame manier, want bij de investeringsbeslissing wordt hier terdege rekening mee gehouden. Er is gekozen voor een machine zonder hydraulische aandrijving en met met een servo gestuurde ponskop. Dat is energiezuinig met een laag geluidsniveau. Hiermee geven we invulling aan onze mvo-doelstellingen en draagt dit bij aan het realiseren van onze Sustainable Development Goals (SDG’s). Voor elk van haar industriële bewerkingen heeft Alumat Zeeman een snelle en flexibele oplossing voor de klant. Neem contact op met ons salesteam.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.