horticultural-days-farming-the-future-page

Volg BOAL Group tijdens de World Expo Dutch Horticulture Days

Alumat Zeeman BV, onderdeel van de BOAL Group, beveelt deelname aan onderstaande activiteit van harte aan!

Geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen in de tuinbouwsector die bijdragen aan verduurzaming en voedselzekerheid? Als dat ‘ja’ is, kom dan naar het Nederlandse Paviljoen op de World Expo 2020 Dubai op 21 en 22 februari tijdens de Dutch Horticulture Days.

De Nederlandse tuinbouwsector presenteert een boeiende line-up van internationale sprekers en workshops over hoe een ecosysteembenadering van innovatieve tuinbouwoplossingen mondiale uitdagingen kunnen oplossen.

Inspirerende afvaardigingen van overheden, sectorleiders en wetenschappers zoals de Nederlandse minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit H.E. Staghouwer, voorzitter van de WUR; Prof. Dr. Dr. Ir. Louise Fresco, Expo-kampioen Meiny Prins, futurist Christian Kromme, en vele anderen.

Als BOAL Group kijken we ernaar uit om deel te nemen aan deze geweldige twee dagen vol tuinbouwtechnologie. Sluit je bij ons aan: je krijgt de kans om belangrijke kennis & mogelijkheden op te doen van high-tech technieken voor bedekte en geconditioneerde teelt die deze wereld duurzamer en toekomstbestendiger maakt.

Aanmelden:
https://lnkd.in/eG7XhEe5

Volledig programma:
https://lnkd.in/eZWCYnBE

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.