B2B-webshop 1 jaar live!

In januari 2020 is onze vernieuwde B2B-webshop live gegaan. Alle producten voor scherming, luchting, aandrijvingen, kasonderdelen, buizen, kokers en profielen zijn online te bestellen.

Inmiddels zijn er ruim 100K producten besteld in 12 maanden welke wereldwijd worden geleverd. Wij hebben afgelopen week de webshop gebruikers van het eerste uur verrast met een heerlijke taart in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Hieronder enkele quotes van onze klanten die gebruik maken van de B2B-webshop:

Pieter Breugem | HT Greenhouses De prijzen zijn makkelijk te vinden met staffelkortingen en het zoeken op product werkt uitstekend!

Arend van der Knijff | A.C. van der Knijff Efficiënt, tijdbesparend en gemakkelijk in gebruik.

Berry Zuiderwijk | Holland Tuinbouw Systemen Alles werkt goed en duidelijk. De artikelen zijn gesorteerd op luchting en scherming wat erg handig is.

Wieze van Helderen | Viking Tuinbouw Techniek Wij maakten ook gebruik van de oude webshop, het was even schakelen, maar waren snel gewend aan de nieuwe omgeving. We bestellen bijna dagelijks en gebruiken de webshop ook als online catalogus om iets op te zoeken of te laten zien aan monteurs.

Alex Landel| Hoffmann Gewächshausmontage  Es klappt sehr gut ! Wir bestellen mehr als zuvor.

Nog geen webshop account?

Neem contact met ons op en ons salesteam staat voor u klaar om alles over onze B2B-webshop te vertellen. En wie weet besteld u ook binnenkort een van de 5.000 artikelen uit onze B2B-webshop.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.