avag-website-dutch-greenhouses

AVAG nieuwe website

Nederland is een wereldwijd gerespecteerd leverancier van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service binnen de glastuinbouw. AVAG biedt met de nieuwe website www.avag.nl een platform waar alle gebieden binnen het technology cluster zijn vertegenwoordigd.

Harm Maters voorzitter AVAG  De tuinbouwmarkt veranderd sterk, met name op het gebied van technology zijn wereldwijd enorme ontwikkelingen gaande. Beschermde tuinbouw biedt effectieve, duurzame oplossingen op het gebied van energie, water, kunstmeststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Nederlandse bedrijven zijn zoals altijd leading in deze ontwikkelingen. AVAG leden zetten per jaar naar schatting 1,5 tot 2,0 miljard euro om waarvan ca. 70% op de wereldmarkt buiten Nederland wordt afgezet. Natuurlijk is de Nederlandse markt ook van groot belang en zien we deze markt sinds 2016 weer groeien.

AVAG geeft met de lancering van de nieuwe website gehoor aan de wens van de leden om het imago van Nederland als topspeler binnen de Greenhouse Technology te promoten. Alle specialismen binnen de greenhouse technology zijn vertegenwoordigd binnen acht thema’s en daaraan gekoppeld gerealiseerde projecten wereldwijd.

Nationale en internationale partijen kunnen via het vernieuwde www.avag.nl snel een betrouwbare businesspartner voor elk project vinden en zich een goed beeld vormen van het innovatieve karakter van de Nederlandse glastuinbouw.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.