stage-sbb-leerbedrijf-alumat-zeeman

Alumat Zeeman en SSB

Alumat Zeeman leert graag nieuwe mensen kennen die interesse hebben in ons vakgebied. Daarom werken wij met stagiairs. En om deze stagiairs zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, zijn we een erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Het SSB zorgt voor de connectie tussen onderwijsinstelling en bedrijfsleven en is verantwoordelijk voor de erkenning en begeleiding van leerbedrijven. Hun zijn de verbinding tussen bedrijf en onderwijs. Zij ontwikkelen en onderhouden de kwalificatiestructuur en richten zich op de aansluiting tussen bedrijf en kerntaken die de stagiair meekrijgt vanuit het onderwijs.

Ook controleren zijn de kwaliteit van het leerbedrijf en zorgen ze dat er genoeg ruimte is voor de stagiair. Alumat Zeeman is zo’n leerbedrijf.

Zo kan Alumat Zeeman ervaringen overdragen aan de volgende generatie. Daarnaast leren
wij van de nieuwe inzichten van de stagiairs!

Het SBB helpt Alumat Zeeman het beste uit de stagiair te halen door onze medewerkers doelmatig te begeleiden. Zo leiden wij vakmensen op en vergroten wij hun uitzicht op een baan. Meer weten over het SBB? Bekijk de website.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.