5xbeter-alumzat-zeeman

5xBeter en Alumat Zeeman

5xbeter is een organisatie die zich bezighoudt met veilig en gezond werken binnen de metaal. Zij maken zich sterk voor richtlijnen, oplossingen en werkwijzen voor bedrijven. Daarnaast worden verbetercoaches ingezet om de medewerkers te begeleiden in veilig en gezond werken. Voor Alumat Zeeman is de veiligheid van haar personeel belangrijk, tenslotte zijn zij degene die innoveren, ontwikkelen en produceren.

Door middel van de verbeterchecks die 5xbeter uitgeeft, zorgen wat onze machines zo veilig mogelijk zijn. Maar ook om en rond de machines, zoals val preventie.

Het laden en lossen gebeurt bij ons door middel van een dockshelter, zo kan er veilig en praktisch gelost worden, daarnaast werken we uitsluitend met open top containers, bij deze containers wordt ervan bovenaf geladen en gelost.

Maar ook sturen wij regelmatige interne berichten naar onze medewerkers. Laatst is er een bericht uitgegaan omtrent de omgang met bedrijfswagens en het verkeer. ‘Wees een heer in het verkeer’, zorg dat er altijd veiligheidshesjes en driehoeken aanwezig zijn en niet overbeladen van het voertuig.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.