Home Kassenbouw onderdelen

Wereldleider in (kassenbouw)onderdelen: voor ons geen onderdelen maar hoofdbestanddelen

Vanuit grote passie voor de tuinbouw zetten wij ons sinds 1928 met gedrevenheid in voor de levering van kasonderdelen. Een tuinbouwkas bestaat uit tientallen onderdelen. Veel van die onderdelen zijn afkomstig van Alumat Zeeman. Ons leverassortiment is geweldig uniek en groot te noemen.

Wij beschikken over uiterst zeldzame producten voor nieuwe en oudere type kassen zoals: Venlokassen, breedkapkassen, foliekassen en hobbykassen. Ook voor onderdelen van verschillende type dek-leveranciers zoals BOAL, Alcomij, Kubo of Excellent kunt u bij ons terecht. Van een klein product tot een complete luchtig– en scherminstallaties.

Wilt u de zekerheid dat u de juiste keuze maakt?

De specialisten van ons salesteam hebben jarenlange ervaring, opgedaan met verschillende kastypen en kasinstallaties. Vinden we in ons assortiment niet het onderdeel dat voor u ideaal is? Dan komen we in onderling overleg altijd tot een passende oplossing. Ook als die oplossing vraagt om het ontwikkelen van een compleet nieuw onderdeel. Innovatie en slagvaardigheid zijn immers onderdeel van de visie van Alumat Zeeman. En niet alleen bij grote volumes, maar bij elke opdracht.

Grote voorraad

Snelheid is essentieel bij de bouw van een kas. Door ons grote voorraadhoudende magazijn met meer dan 5000 verschillende producten en uiterst concreet logistieke afdeling zijn wij in staat om vakkundig en snel uw goederen op de juiste plek internationaal te leveren. Liever zelf ophalen in Maasdijk? Dan bent u op werkdagen elke dag van 07:30 tot 16:30 uur daarvoor in de gelegenheid. Ons specialistische team zet uw order met zorg en vaardigheid gereed voor afhaal of verzending.

Bij Alumat Zeeman vindt u een grote voorraad bevestigings- en constructiematerialen voor zowel nieuwe als oudere kastypen.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.