Home Industriële bewerkingen

Al uw industriële bewerkingsprocessen onder één dak

Industriële bewerkingen? We hebben er de juiste machines en de juiste vakmensen voor in huis. Het bewerken van draad, plaat en buizen is iets wat we al jaren doen. Hierdoor weten we ook dat elk product vraagt om maatwerk. Dat leveren we. Met name voor de glastuinbouwsector, een sector waarin we dé specialist zijn als producent van uiteenlopende onderdelen; zowel voor de kas, het luchtmechaniek als de scherminstallatie.

Bij Alumat Zeeman kiest u voor zekerheid. De zekerheid van de optimale afwerking met de juiste toleranties. Met andere woorden: voor een efficiënte installatie op locatie. Het zetten van bijvoorbeeld schermbakken, afdekkappen en afdichtingshoeken is voor ons geen enkel probleem. Ook voor aanvullende bewerkingen zoals laswerk staan we voor u klaar.

Antwoord op elke vraag

Bij Alumat Zeeman hebben we het vakmanschap in huis dat essentieel is voor optimale industriële bewerkingen. Vaklieden die precies weten wat er met materiaal mogelijk is. Specialisten die exact op de hoogte zijn van wat er momenteel in de glastuinbouwtechniek gebeurt. Onze kennis en ervaring is ook de uwe. U kunt rekenen op een betrouwbaar en gefundeerd antwoord op uw vraag.

Ook een complexe vraag gaan we niet uit de weg. En met onze expertise zijn we niet alleen de ideale industriële bewerker voor de glastuinbouwsector, ook klanten uit andere sectoren weten het vakmanschap van Alumat Zeeman te waarderen. Zo hebben we regelmatig opdrachten uit de gevelbouw, de agrarische sector, de installatietechniek en de machinebouw. Ook voor uw industrie is er die ideale oplossing.

Bekijk onze industriële bewerkingen

Met ons deskundige personeel en ons uitgebreid machinepark is geen enkele opdracht voor Alumat Zeeman onmogelijk.

Typ hier je zoekopdracht en druk op enter. Bezoek voor losse producten onze webshop.